Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Ester Brohus og Knud Møller

23. november kl. 18:00 - 22:00

299kr.

 

Ester Brohus og Knud Møller tager på længe ventet duo tour.

Efter mere end 20 år som venner og musikalske fortrolige, har Ester Brohus og Knud Møller besluttet sig for at tage på duo turné sammen i efteråret 2022.

Ester Brohus, som har boet i Hedensted i over 40 år, fik for 20 år siden nys om, at guitarist Knud Møller flyttede til byen. Hun kørte over til Knud med en flaske vin og sagde hej.
Siden har de været hinandens gode venner. Kort efter det første møde blev albummet ”Poor Pretty Little Me”, med Knud Møller som producer, til, og pladen høstede hele tre Grammys. Knud og Ester har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden… de har sågar været med til at stifte en musikforening i Hedensted – altid med deres egen karriere sideløbende. ”Knud er ikke bare en nabo. Vi har et solidt venskab, og det er altid ham jeg kører over til, når jeg har lavet noget nyt musik. Vi har ofte talt om at tage afsted sammen, og nu skal det være. Det glæder vi os til”, lyder det fra Ester Brohus. Repertoiret denne aften bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil!

 

Billetten inkluderer:

Koncert af Ester Brohus & Knud Møller

Mad (Mere info inden længe..)

 

KL. 22:00 ER ET CA. ESTIMAT!

Detaljer

Dato:
23. november
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
299kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Memphis Mansion
Graceland Randers Vej 3
Randers SØ, 8960 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86 42 96 96
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Ester Brohus & Knud Møller
299 kr.
Ubegrænset