Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Johnny Cash 90th Birthday Show

26. februar kl. 20:00

Den 26. februar 2022 kunne være blevet Johnny Cashs 90 års fødselsdag. Memphis Mansion markerer denne dag med et once in a lifetime-show på Værket, hvor du kan møde både familie og venner til ’The Man In Black’. Sammen vil de levere en hyldest til Cash med det kæmpestore Cash-katalog af sange, som har været med til at manifestere, hvor stor en bidragsyder Cash har været for countrymusikken.

Johnny Cash (født John Ray Cash; 26. februar 1932 – 12. september 2003) var en amerikansk sanger, sangskriver, musiker og skuespiller. Meget af Cashs musik indeholdt temaer om sorg, moralsk trængsel og forløsning – især i den sidste del af hans karriere. Han var kendt for sin dybe, rolige bas-baryton-stemme, den karakteristiske lyd fra hans Tennessee Three-backingband (karakteriseret ved toglignende guitarrytmer), en oprørskhed kombineret med en stadig mere dyster og ydmyg optræden ved de legendariske gratis fængselskoncerter og sit varemærke – helt i sort scene-garderobe, som gav ham tilnavnet ’The Man in Black’.

Opgrader din Cash-oplevelse med Meet & Greet samt buffet på Memphis Mansion
VIP-pakken indeholder koncertbilletter på forreste række (række 1-4) samt Meet & Greet på Memphis Mansion inkl. buffet (dog ekskl. drikkevarer). Vælg billetkategori A+ ved bestilling.
Bemærk, VIP-arrangementet foregår ude på Memphis Mansion fra kl. 17.00-19.00.


Om aftenens artister
Thomas Gabriel
Thomas blev født i 1973 i Ventura, Californien, af Kathy Cash og Thomas Coggins. Kathy Cash er én af fire døtre, Johnny Cash havde med sin første kone, Vivian Liberto Cash. Kathy var kun 16 år gammel, da Thomas blev født.

Han brugte tid på at turnere med bedsteforældrene Johnny Cash og June Carter Cash som dreng og blev interesseret i musik i en tidlig alder og begyndte at spille guitar som 11-årig.

På trods af Thomas’ interesse for musik, styrede hans bedstefar, Johnny Cash, ham væk fra showbusiness og ind i retshåndhævelsen. Men nu er han tilbage og med en hyldest til sin bedstefar. For første gang nogensinde spiller han her med Johnny Cash’ musikere.

Buddy Jewell
Buddy Jewell er født og opvokset i Dyess Arkansas og nabo til Cash-familien. I oktober 2021 blev Buddy Jewell inviteret til at åbne Cash Homecoming festival i Dyess, Arkansas, hvor bl.a. Kris Kristoffersen, Rosanne Cash og Tommy Cash også var at finde. Buddy Jewell har sin egen musik-karriere og står med flere hits bag sig.

Paul Leim
Kåret som ’Drummer of the Year’ 8 år i træk. Paul har bl.a. arbejdet sammen med Dolly Parton, Kenny Rogers, Reba McEntire og mange mange flere. Det var sammen med Dolly på hendes TV-show, hvor han første gang spillede med Johnny Cash, men Paul som også er hyppigt brugt på soundtracks, spillede også for Johnny Cash på nummeret ’General Lee’ fra filmen Dukes of Hazzard.

Kerry Marx
Guitarist for Johnny Cash i Johnny Cash Show Band (1989-1992) og kan bl.a. opleves live på ‘The Great Lost Performance’ og ‘Cash for Kenya-Live in Johnstown’. Siden 2000 har han været fast guitarist på The Grand Ole Opry i Nashville og blev i 2018 forfremmet til stedets Musical Director. Udover det har Kerry arbejdet sammen med store navne som bl.a. Taylor Swift og John Legend.

Dave Roe
Bassist for Johnny Cash (1992-2003). Dave kan opleves live på ’Johnny Cash – went to Glastonbury’ og ’Live at Montreux’. Endvidere medvirker han på flere af American Recordings-indspilningerne. Dave har endvidere arbejdet sammen med store countrynavne som bl.a. Jerry Reed og Dwight Yoakam.

Dennis Lydom
Udover at være Johnny Cash-fortolker er Dennis også dansk Johnny Cash-historiker og -foredragsholder. Dennis var stifter og forsanger i Johnny Horsepower (2009-2018) og har spillet med Johnny Cashs eneste trommeslager, W.S. Holland.

Tomboola Band
Tomboola Band har turneret rundt i mange år i Danmark sammen med legender som Charlie McCoy & The Jordanaires. Deres speciale er countrymusik med den helt rigtige lyd.

 

KØB BILLET HER

DØRENE ÅBNER KL 19:30!

Detaljer

Dato:
26. februar
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://vaerket.dk/#!/id/johnny-cash-90th-birthday-show

Sted

Værket
Sven Dalsgaards Plads 1
Randers, 8900 Danmark
Telefon:
89 13 51 10
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Værket
Telefon:
89 13 51 10
Se Arrangør hjemmeside