Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Johnny Cash Band – koncert inkl. spisning

12. september kl. 18:00 - 22:00

399kr.

Johnny Cash Musik – Live direkte fra Memphis Mansion i Randers
– Highlights fra The Man in Blacks glorværdige musikkarriere 1954-2003

I år ville den ikoniske amerikanske sanger Johnny Cash være fyldt 90 år. I den anledning holder ét af Danmarks førende Johnny Cash Cover-bands en mindekoncert på Memphis Mansion i Randers, hvor også det nye Johnny Cash Museum ligger. Vi markerer samtidig at det er 19-års dagen for Johnny Cashs bortgang den 12. september 2003.

Det lokale Johnny Cash Band har sammensat en helt særlig sætliste, hvor der vil være highlights med de vigtigste sange fra Johnny Cash aktive karriere i hele perioden 1954-2003. Kom og vær med til at mindes Johnny Cash og hans store historiske og ikke mindst fortsatte betydning for mange musikelskere i hele verden.

Musikerne i Johnny Cash Band spiller hver deres roller, som modsvarer besætningen i ”Johnny Cash and The Tennessee Three”. Ivan Bach er i front med guitar og vokal som Johnny Cash. Preben Dybsdal giver den som Luther Perkins og spiller alle guitarsoloer. Per Arlyng står stolt som bassisten Marshall Grant og lægger bunden i bandet sammen med Tommy Kragelund, der bag trommerne agerer W.S. Holland.

Siden starten i 2010 har Johnny Cash Band optrådt på utallige musikfestivaler, ved byfester, i forsamlingshuse og andre spillesteder i Danmark. Hvert år renoveres repertoiret, så publikum altid kommer til at opleve nye sange fra Johnny Cash’s musikalske skattekiste, men selvfølgelig er klassikere som ”Ring of Fire” og ”San Quentin” at finde ved hver optræden, ligesom sætlisten indeholder et udvalg af både de ældre og yngste Johnny Cash-sange.

Pris for koncert inkl. spisning 399,- (ekskl. drikkevarer)

Detaljer

Dato:
12. september
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
399kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Memphis Mansion
Graceland Randers Vej 3
Randers SØ, 8960 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86 42 96 96
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Koncertbillet inkl. spisning
399 kr.
70 tilgængelig