Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kække Politiske Mandagsanalyser – Med Søren Søndergaard inkl. spisning

25. september kl. 18:00 - 22:00

249kr.

Plan for aftenen:

  • Spisning kl 18:00 Stegt flæsk med persillesovs
  • Politisk debat fra kl. 19:00
  • Aftenen slutter mellem kl. 21 – 22
 
Memphis Mansion har inviteret en gammel ven af huset, journalist Søren Søndergaard, fhv. spinmester og pressechef for Dansk Folkeparti på Christiansborg, til at komme mandag 24. april og give sine analyser på det politiske amokka, der finder sted i Danmark lige for tiden.
 
Hvad skete der lige med Store Bededag? Overlever regeringen dét nummer? Og hvad er det nu med Arne+, krigen i Ukraine, forsvarsbudgetterne, tandlægehjælpen og Udkantsdanmark?
 
Søren giver sit direkte og humoristiske bud på lidt af det hele. Krydret med anekdoter fra en lang karriere på Borgen.
 
Søren Søndergaard var pressechef i 15 år, den længst siddende pressechef på Christiansborg nogensinde, og tog DF’s op og nedtue med, inden han takkede af for tre år siden. Da han tjekkede ud af Borgen, kaldte en kommentator ham et politisk ”Mastermind” og en ”mand af format”, og det var breaking news, da han rejste.
 
Med sig har Søren Niels Balling, EU-rådgiver i regeringspartiet Venstre.
 
Niels er jurist og har sin unge alder til trods allerede arbejdet både i Bruxelles og København og været ankermand på en folketingsvalgkampagne, der skaffede Linea Søgaard-Lidell en plads i Folketinget ved valget i november sidste år, og i dag koordinerer han Venstres medlemmer af Europa-Parlamentets indsats med Venstres på Borgen.
 
De to kender hinanden vældig godt. Niels er Sørens bonussøn og Søren er Niels’ bonusfar. Dét er de nok, trods alt, enige om, selv om de ser forskelligt på en del, ikke mindst EU og topskatter. Kom og vær med ved en fornøjelig aften med plads til både alvor, grin og spørgsmål. Vi tror, du går hjem med ny indsigt og glad i låget.

Detaljer

Dato:
25. september
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
249kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Memphis Mansion
Graceland Randers Vej 3
Randers SØ, 8960 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86 42 96 96
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige