Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mek Pek & Michelle m. Brdr. Baumgartner Intim-koncert

27. oktober kl. 18:00 - 22:00

299kr.
Selvom Michelle Birkballe er født og opvokset med fødderne solidt plantet i den danske muld, så er hendes slægtskab til blues og rock fra Louisiana og andre af rockens arketypiske egne, så stærkt og så uforfalsket, at man let kan komme i tvivl.
Det er rock og rul når det er bedst, og i centrum er altid den rå, hæse og udtryksfulde stemme, som er umiskendelig Birkballe.
Michelle og Mek Pek har tidligere optrådt sammen på nogle Chuck Berry tribute-tournéer. Denne aften har hun inviteret Mek med på Memphis Mansion til en akustisk koncert med Roots og Rock n’ Roll. Tvillingebrødrene Jakob og Josef Baumgartner bakker stærkt op om Mek og Michelle på Guitar, klaver og kor.
MEK PEK- In debt to Rock’n’roll and a few major banks
Der er dømt 50’er rock’n’roll i fuldt firspring.
Oplev Mek Pek, hvor han styrer gulvbassen og lead vokalen og leverer et show med humor, benspjæt og de store hits fra Elvis, Little Richard, Chuck Berry og andre.Mek Pek kravler rundt på bassen og synger sjælen ud.
Program:
Kl. 18:00 – Spisning (American Southern Soul Food)
Kl. 20:00 – Koncert med Mek Pek & Michelle Birkballe m. Brdr. Baumgartner
Kl. 22:00 (ca!) – Tak for i aften
Kr. 299,- inkl. mad.

Detaljer

Dato:
27. oktober
Tidspunkt:
18:00 - 22:00
Pris:
299kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Memphis Mansion
Graceland Randers Vej 3
Randers SØ, 8960 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86 42 96 96
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Mek Pek & Michelle Birkballe Koncert
299 kr.
Ubegrænset