Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vintage Days – Foredrag med Michael Amorsen

18. januar kl. 17:00 - 21:00

99kr.

Du kan godt glæde dig til d. 18/1 i 2022 hvor Michael Amorsen kommer forbi og fortæller om Rømø Motor Festival, hvor Michael selv har kørt race flere gange i sit liv.

 

Historie om Rømø Motor Festival:

D. 23 August i 1919 på en strand i Fanø, var der tilskuere som stod klar til at biler der stod på række skulle til at ræse igennem stranden lige foran Fanø Badehotel.

Manden bag ræset i sin tid, Svend Simmelkjær, havde sit største højdepunkt ved at komme på ideen med disse ræs, mens han gik på en af de flotteste strande på vestkysten af det danske Jylland.

Men i 1917, da han for første gang havde en vision om ræs for motorcykler og biler på en strand, var det ikke tiden til at det ville være en mulighed. Verdenen var igang med en stor krig, og at skulle bruge værdifuldt olie på at have det sjovt, var ikke til at tale om!

Men Svend gav aldrig op med at gå efter sine drømme. Så i 1919 var alt klar til det første ræs på Fanø. Eller… næsten klar. Før det første ræs skulle igang, var der en af kørerne som skulle være med i ræset, der fjernede en mine som var kommet ind fra havet. Herefter var det så tid til det første ræs!

 

Biletten inkluderer:

Foredraget med Michael Amorsen

Menu inkl. kaffe/te

 

Vi elsker vintage biler på Memphis Mansion! Og gør du også det, kan du i dén grad glæde dig til vores kommende arrangementer, der netop omhandler bl.a. amerikanske biler.

Detaljer

Dato:
18. januar
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Pris:
99kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Memphis Mansion
Graceland Randers Vej 2
Randers SØ, 8960 Danmark

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige