Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Vintage Days – VeteranbilMadammerne

15. marts kl. 17:00 - 21:00

99DKK

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billet - VeteranbilMadammerne
99 DKK
40 tilgængelig

VeteranbilMadammerne består af bilentusiasterne Henriette Klausen og Inger Nielsen. De har kørt i veteranbiler i mange år, men for nogle år siden begyndte de også at lave film om dem.

Det er hidtil blevet til 75+ videoer, der kommer vidt omkring af emner eks. veteranbiludstillinger, klubber, bilmesser osv. Men mest bredt omkring selvfølgelig veteranbiler og deres ejere.

“Det vigtigste for os er at fortælle en god historie, og dele vores glæde ved veterankøretøjer med alle de, der ser vores film. Der er i filmene givet plads til at veteranbilejerne kan få sagt det, de har på hjerte, og så skal også være plads til humor og et enkelt bandeord i ny og næ.” – Madammerne

“Udover Henriette’s 2CV har vi hver en dejlig blanding af veteranbiler, som bl.a. inkluderer en Ford Fieste Ghia fra 1984,  en Renault 4cv fra 1956 og en Morgan plus 4.” – Inger Nielsen, en del af VeteranbilMadammerne.

Madammerne slutter af med at spille nogle populære melodier.

Billetten inkluderer:

Opleve VeteranbilMadammerne

Menu inkl. kaffe/te

 

Vi elsker vintage biler på Memphis Mansion! Og gør du også det, kan du i dén grad glæde dig til vores kommende arrangementer, der netop omhandler bl.a. amerikanske biler.

Detaljer

Dato:
15. marts
Tidspunkt:
17:00 - 21:00
Pris:
99DKK
Begivenhed Kategori:

Sted

Memphis Mansion
Graceland Randers Vej 3
Randers SØ, 8960 Danmark
Telefon:
86 42 96 96
View Sted Website