ELVIS' BAD NAUHEIM

Ta' med i Elvis' fodspor samt til koncert med The TCB Band

DATO: 7. - 10. oktober 2021

HVOR: BAD NAUHEIM, TYSKLAND

I efteråret 2021 tager vi endnu engang til Bad Nauheim for at opleve hvor Elvis boede halvandet år af sit liv.

Elvis boede i en villa i Bad Nauheim (lidt nord for Frankfurt). Han var kun i Tyskland af én grund, og det var, at han skulle aftjene sin værnepligt. På den korte tid nåede han dog at sætte sit præg på denne charmerende tyske by.

I år sker der noget helt specielt i Bad Nauheim samtidig med at vi besøger byen. Der er nemlig koncert med TCB Band, The Imperials, Holiday Sisters, Dennis Jale & Donna Presley.

Skal du opleve Elvis' Tyskland OG TCB koncert så læs mere og tilmeld dig længere nede på siden.

Jeg glæder mig allerede!
Henrik Knudsen

Image
Mandag - onsdag: 11.00 - 20.00
Torsdag: 11.00 - 21.00
Fredag - søndag: 10.00 - 21.00

Highway 51 Diner
Graceland Randers Vej 3
8960 Randers SØ

Tlf. (+45) 86 42 96 96
gitte@memphismansion.com


Highway 51 er vores amerikanske Diner, hvor alle vores menuer er inspireret af maden i sydstaterne. Mærk stemningen og få uforglemmelige smagsoplevelser.

Image

Køb billet til turen

Bestil online

 

Bad Nauheim og værnepligt

Turen går til Bad Nauheim, hvor Elvis boede under sin værnepligt. Selvom han kun boede der i halvandet år, så har han nået at sætte sit præg på denne charmerende tyske by.

På turen vil vi blandt andet se villaen, som Elvis boede i på Goethestrasse; det var der, han befandt sig, når han ikke kunne være i fred på selve kasernen. Der er taget en del billeder af Elvis i og omkring huset. Se bland andet bøgerne "Private Elvis" og "A Date With Elvis", som udelukkende handler om Elvis' tid i Tyskland. Elvis lavede også en del hjemmeoptagelser, mens han boede i Goethestrasse. Mange af disse kan høres på FTD-CD'en "In A Private Moment".

Vi skal selvfølgelig også besøge kasernen i Friedberg, Elvis-statuen, banegården, hvor der blev filmet scener til filmen "G-I. Blues" og meget meget mere.

Der vil også blive rig mulighed for at opsnuse den helt fantastiske atmosfære, som byen har samt besøge nogle af de mange hyggelige små knejper i Bad Nauheim.

Og som noget helt specielt i år kan du opleve koncert med The TCB Band, The Imperials, Holiday Sisters, Dennis Jale og Donna Presley.

SOME PEOPLE TAP THEIR FEET, SOME PEOPLE SNAP THEIR FINGERS, AND SOME PEOPLE SWAY BACK AND FORTH. I JUST SORTA DO ‘EM ALL TOGETHER, I GUESS.ELVIS PRESLEY – 1956