ELVIS OG BAD NAUHEIM

Ta' med i Elvis' fodspor i Bad Nauheim

DATO: 29.10 - 01.11 2020

HVOR: BAD NAUHEIM, TYSKLAND

Den 29. oktober 2020 tager vi endnu engang til Bad Nauheim for at opleve hvor Elvis boede halvandet år af sit liv. - Og du har allerede nu mulighed for at komme med!

Elvis boede i en villa i Bad Nauheim (lidt nord for Frankfurt). Han var kun i Tyskland af én grund, og det var, at han skulle aftjene sin værnepligt. På den korte tid nåede han dog at sætte sit præg på denne charmerende tyske by.

Skal du opleve Elvis' Tyskland, så læs mere og tilmeld dig længere nede på siden.

Jeg glæder mig allerede!
Henrik Knudsen

Image
Mandag - onsdag: 11.00 - 20.00
Torsdag: 11.00 - 21.00
Fredag - søndag: 10.00 - 21.00

Highway 51 Diner
Graceland Randers Vej 3
8960 Randers SØ

Tlf. (+45) 86 42 96 96
gitte@memphismansion.com


Highway 51 er vores amerikanske Diner, hvor alle vores menuer er inspireret af maden i sydstaterne. Mærk stemningen og få uforglemmelige smagsoplevelser.

Image
 

Bad Nauheim og værnepligt

Turen går til Bad Nauheim, hvor Elvis boede under sin værnepligt. Selvom han kun boede der i halvandet år, så har han nået at sætte sit præg på denne charmerende tyske by.

På turen vil vi blandt andet se villaen, som Elvis boede i på Goethestrasse; det var der, han befandt sig, når han ikke kunne være i fred på selve kasernen. Der er taget en del billeder af Elvis i og omkring huset. Se bland andet bøgerne "Private Elvis" og "A Date With Elvis", som udelukkende handler om Elvis' tid i Tyskland. Elvis lavede også en del hjemmeoptagelser, mens han boede i Goethestrasse. Mange af disse kan høres på FTD-CD'en "In A Private Moment".

Vi skal selvfølgelig også besøge kasernen i Friedberg, Elvis-statuen, banegården, hvor der blev filmet scener til filmen "G-I. Blues" og meget meget mere.

Der vil også blive rig mulighed for at opsnuse den helt fantastiske atmosfære, som byen har samt besøge nogle af de mange hyggelige små knejper i Bad Nauheim.

Vi rejser torsdag den 29. oktober og kommer hjem igen søndag den 1. november.

Billetten inkluderer bus tur/retur, 3 x hotel med morgenmad samt alle udflugter.

SOME PEOPLE TAP THEIR FEET, SOME PEOPLE SNAP
THEIR FINGERS, AND SOME PEOPLE SWAY BACK AND FORTH. I JUST SORTA DO ‘EM ALL TOGETHER, I GUESS.ELVIS PRESLEY – 1956