JESPER LOHMANN

Sinatra, Otto & Elvis - og de andre rødder

udsolgt

DATO: 25. JULI 2021 -udsolgt

HVOR: MEMPHIS MANSION, RANDERS

Han er tilbage på Memphis Mansion denne gang akkompagneret af Peder Kragerups Orchestra og med showet Sinatra, Otto & Elvis - og de andre rødder.

Det er med stor glæde, at vi endnu engang byder velkommen til Jesper Lohmann. Nyd en dejlig sommerkoncert på plænen bag Memphis Mansion i selskab med en masse skønne sange fra Frank Sinatra, Otto Brandenburg, Elvis og Johnny Cash. Der vil blive croonet, rocket, grint og grædt.

Og skal der inden koncerten nydes lidt lækkert til ganen, så book dit bord hos vores Diner Highway 51 allerede i dag!

Jeg glæder mig allerede!
Henrik Knudsen

Image
Mandag - onsdag: 11.00 - 20.00
Torsdag: 10.00 - 21.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 21.00
Søndag: 10.00 - 20.00

Highway 51 Diner
Graceland Randers Vej 3
8960 Randers SØ

Tlf. (+45) 86 42 96 96
gitte@memphismansion.com

Highway 51 er vores amerikanske Diner, hvor alle vores menuer er inspireret af maden i sydstaterne. Mærk stemningen og få uforglemmelige smagsoplevelser.

Image
 

Sinatra, Otto & Elvis - og de andre rødder

Skuespiller, sanger og entertainer Jesper Lohmann har gennem et par årtier slået sine musikalske folder i snart sagt alle genrer, og han kan kunsten, med at kunne gå fra det inderlige poetiske til det rå og farlige på et splitsekund. Med humor, stil og elegance formår han med sit frække gadedrengeswing altid at rive sit publikum med sig.

De sidste mange år har han boltret sig i snart sagt alle musikalske genre; fra visesang og cabaret til rock og jazz. Det både i egne produktioner, musicals og så naturligvis med sine musikalske legekammerater i de nye Four Jacks.

Sidste år kulminerede det hele så i forestillingen ”TILLØKKE OTTO - på sporet af en baggårdspuma”. Her hyldede han endnu én af sine musikalske helte, nemlig vores alle sammens Otto Brandenburg. Forestillingen gik for fulde huse landet over og en begejstret presse skrev:

"Han mestrer det hele – Dette er et foreløbigt højdepunkt i Lohmanns karriere som skuespiller, sanger og entertainer."  Berlingske / CPH Culture

Nu samler Jesper alle trådene – og rødderne i et helt nyt show. Her betrædes de musikalske græsgange, der har ført ham frem til der hvor han er i dag som entertainer. Sammen med bl.a Frank Sinatra, Otto Brandenburg, Elvis og Johnny Cash vil der blive croonet, rocket, grint og grædt. Lohmann byder på anekdoter og andre røverhistorier når de musikalske svirrebrødre kigger forbi og lur mig om der ikke lister sig et par evergreens fra Four Jacks righoldige repertoire ind.  

Dette musikalske rendezvous akkompagneres af ingen ringere end den legendariske kapelmester Peder Kragerups 18 mands Store Big Band.

SOME PEOPLE TAP THEIR FEET, SOME PEOPLE SNAP THEIR FINGERS, AND SOME PEOPLE SWAY BACK AND FORTH. I JUST SORTA DO ‘EM ALL TOGETHER, I GUESS.ELVIS PRESLEY – 1956