ELVIS THE LEGEND LIVES ON

Frankie Moreno & Band

DATO: 8. JANUAR 2021

HVOR: Værket, RANDERS

Vi fejrer Elvis' fødselsdag på Værket med showet "Elvis The Legend Lives On". Med Frankie Moreno & Band er der garanteret højenergi-Rock'n'Roll-show og denne gang med kor samt flere blæsere til bandet.

Koncerten på Værket i år fik 5 stjerne og en flot anmeldelse af Randers Amtsavis og vi kan kun give dem ret. Frankie Moreno og Band er noget helt særligt.

Start oplevelsen på Memphis Mansion med en lækker The Legend Lives On Buffet lavet specielt til denne aften.

Du bestiller din billet til The legend Lives On Buffet lige her.

Jeg håber vi ses til en forrygende aften på Værket. Jeg tror godt, jeg tør love at det bliver outstanding!

Jeg glæder mig allerede!
Henrik Knudsen

Image
Mandag - onsdag: 11.00 - 20.00
Torsdag: 11.00 - 21.00
Fredag - søndag: 10.00 - 21.00

Highway 51 Diner
Graceland Randers Vej 3
8960 Randers SØ

Tlf. (+45) 86 42 96 96
gitte@memphismansion.com

Highway 51 er vores amerikanske Diner, hvor alle vores menuer er inspireret af maden i sydstaterne. Mærk stemningen og få uforglemmelige smagsoplevelser.

Image
 

FRANKIE MORENO & BAND TIL DANMARK IGEN 2021

⭐⭐⭐⭐⭐
“Hvilken fremragende entertainer. Hvilken suveræn dygtig sanger og pianist. Hvilken dynamisk humørspreder! (…)  Vi ses forhåbentlig igen næste år, Frankie Moreno”
– Randers Amtsavis 13. januar 2020.

Og det gør vi...Vi er stolte af endnu engang af kunne præsentere denne fremragende entertainer, suveræne pianist, dygtige sanger, dynamiske humørspreder med stor musikalitet. Han har det hele - også charmen og good looks.

FRANKIE MORENO er navnet og han gæster endnu engang Danmark den 8. januar 2021 når Memphis Mansion fejrer Elvis’ fødselsdag.

Showet byder også på SPECIAL GUEST fra Elvis’ inner circle.

Frankie Moreno Band er selvfølgelig også med og denne gang med flere blæsere samt kor. Så der bliver gang i festen på scenen og mon ikke Frankie Moreno gi’r et par af sine Elvis moves.

Med 7 Top Ti albums, en Emmy-nominering og udnævnt til Las Vegas '"Headliner of the Year" 5 gange, er der garanteret højenergi-Rock N' Roll-show på scenen, når Frankie sætter sig til tangenterne ved sit piano.

Frankie Moreno tryllebinder sit publikum verden over med sin fantastiske musik og sit legende sceneshow. Han er utvivlsomt en unik kunstner og et talent, der sætter sit hjerte og sjæl i musikken.

SOME PEOPLE TAP THEIR FEET, SOME PEOPLE SNAP
THEIR FINGERS, AND SOME PEOPLE SWAY BACK AND FORTH. I JUST SORTA DO ‘EM ALL TOGETHER, I GUESS.ELVIS PRESLEY – 1956