ELVIS NEWS DANMARK

Fanklubben har eksisteret siden 1990 og er dermed én af de ældste og største på verdensplan. Vi er et fællesskab af fans, som sammen og på hver vores måde finder interesse og glæde i Elvis Presley, hans liv, musik og virke.

30 ÅR

The Official Elvis Presley Fan Club Of Denmark kunne i 2020 fejre 30 års jubilæum. 

ELVIS NEWS

Fanklubben har siden sin start udgivet magasinet Elvis News. Magasinet udkommer fire gange om året og er et lækkert magasin på 60 sider med flotte billeder og masser af spændende nyheder, interviews, anmeldelser og meget andet godt om Elvis.

FANKLUBDAG

Der arrangeres 2-3 gange om året en fanklub dag på Memphis Mansion. Her opdateres du på nyt fra ind- og udland samt nyt fra Memphis

Kommende begivenheder

MEDLEMSKAB

MED DIT MEDLEMSKAB FØLGER EN MEDLEMSPAKKE BESTÅENDE AF

1 STK. PERSONLIGT MEDLEMSKORT
1 STK. ELVIS NEWS FANKLUB MAGNET
1 STK. DVD “VILLUM OG SCHMIDT I ELVIS’ FODSPOR
1 STK. SAMLEHÆFTE

Udover medlemspakken gi’r et medlemskab af Elvis News dig rabat i Elvis shoppen på Graceland Randers Vej, på webshoppen samt på udvalgte arrangementer. Du modtager nyhedsbrev og du får adgang til vores Facebook gruppe; Elvis News Danmark, hvor du bliver opdateret med alverdens Elvis nyheder og er en del af et større fællesskab. Her får du også specialtilbud på Elvis-produkter.
På vores anden Facebook gruppe; Elvis Trade Center, har du mulighed for at gøre en god Elvis-handel, hvor du både kan sælge og købe. Du får selvfølgelig også et årskort til Elvis Museet på Memphis Mansion.

Og sidst men ikke mindst så får du mulighed for at samle mærker og modtage fede gaver fra Elvis News Fanklub. Læs mere her.