elvis news danmark

The Official Elvis Presley Fan Club of Denmark har eksisteret siden 1990, og er dermed en af de ældste og største Elvis-fanklubber på verdensplan. Vi er et fællesskab af Elvis-fans, som sammen og på hver vores måde finder interesse og glæde i Elvis Presley, hans liv, musik og virke.

Elvis News
Siden starten har fanklubben udgivet magasinet Elvis News. Magasinet udkommer fire gange årligt og er et lækkert 60-siders magasin i A4-format, fyldt med spændende nyheder, interviews, anmeldelser, artikler og meget mere – krydret med flotte billeder, og altsammen med Elvis som omdrejningspunkt.

Fanklub-dag
Der arrangeres en fanklub-dag på Memphis Mansion 2-3 gange om året. Her mødes medlemmerne af fanklubben til en dag med Elvis-hygge og opdateringer omkring Elvis fra ind- og udland, fællesbesøg i museet og meget mere.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Fanklub Dag inkl. brunch buffet

21. maj kl. 10:00 - 14:00

129kr.
Så er vi klar med næste Fanklub dag på Memphis mansion
Fra kl 10-14
Inkl brunch buffet

Detaljer

Dato:
21. maj
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Pris:
129kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

Memphis Mansion
Graceland Randers Vej 3
Randers SØ, 8960 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86 42 96 96
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
fanklub dag
129 kr.
111 tilgængelig

MEDLEMSKAB

MED DIT MEDLEMSKAB FØLGER EN MEDLEMSPAKKE BESTÅENDE AF

1 STK. PERSONLIGT MEDLEMSKORT
4 STK. ELVIS NEWS-magasin

Udover medlemspakken gi’r et medlemskab af Elvis News dig rabat i Elvis shoppen på Graceland Randers Vej, på webshoppen samt på udvalgte arrangementer. Du modtager nyhedsbrev og du får adgang til vores Facebook gruppe; Elvis News Danmark, hvor du bliver opdateret med alverdens Elvis nyheder og er en del af et større fællesskab. Her får du også specialtilbud på Elvis-produkter.

På vores anden Facebook gruppe; Elvis Trade Center, har du mulighed for at gøre en god Elvis-handel, hvor du både kan sælge og købe. Du får selvfølgelig også et årskort til Elvis Museet på Memphis Mansion.

Læs mere her.