På Spotify kan du lytte med til vores helt egen podcast, som bliver udgivet ugentligt! Husk at lytte med, når Henrik Knudsen og Sabine Andersen dykker ned i Elvisuniverset. Du kan også lytte til den lige herunder!

Memphis Mansion Podcast

ALWAYS ELVIS RADIO

Always Elvis Radio sender musik døgnet rundt, blandet med interviews, indslag og meget andet om, og med, Elvis Presley. Radioen blev startet i 2013 – og blev straks en stor succes. Tusinder lytter – og det er ikke blot fra Danmark, men over hele kloden.

Always Elvis Radio er en radiostation, hvor fans kan stille ind og udover musikken blive informeret om Elvis, få nyheder om kommende aktiviteter og høre spændende interviews med de mange kendte gæster fra ind- og udland, der besøger Memphis Mansion i Randers.

Via vor Facebook-side på facebook.com/alwayselvisradio kan man sende kommentarer og ønske musik på radioen.

HVORDAN LYTTER JEG?

Det er nemt at lytte til Always Elvis Radio, og så er det gratis! Klik på logoet – og så kan du høre radio på din computer; eller endnu nemmere, så download vores specielle Always Elvis Radio app. Hent den der, hvor du henter dine apps. Desuden findes Always Elvis Radio også på diverse databaser der leverer signal til wifi-radioer. Har du problemer med at lytte til os eller finde radioen – så send en mail til: poulfoged@radioalfa.dk

Live radio fra Memphis Manson

Følg Memphis Mansion på de sociale medier her: