SELSKABER i RANDERS

VI TILBYDER ARRANGEMENTER I SÆRKLASSE

Memphis Mansion og Highway 51 tilbyder alle former for selskaber, lige fra det store drømmebryllup til den hyggelige firmafest. Vi har alt, hvad der skal til for at gøre din fest speciel. Vores hus har en helt særlig stemning, som gør det et hyggeligt og afslappet sted at holde fest. Vi gør vores til, at din fest bliver lige som du ønsker og vi hjælper gerne med ideer og giver gode råd til alt fra borddækning og pynt til menu og underholdning.

245 FESTER
OM ÅRET

Vores selskabslokaler er årligt udlejet op til 245 gange. Det svarer til, at der blev holdt fest op mod fem gange om ugen. Vi tilbyder arrangementer i særklasse - og med den bedste service.

FRA BARNEDÅB
TIL GULDBRYLLUP

Vi fejrer alt fra barnedåb, konfirmation, fødselsdag til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, jubilæum osv. Vores lokaler er velegnet fra 25 til 150 couverter.

VI HAR
FACILITERNE

Vi hjælper med idéer til menuen. Har du særlige ønsker, lytter vi også til det. Vi pynter op med flotte duge og servietter - og selvfølgelig smukke blomster til lejligheden. Vi har invitationer og bordkort til dine gæster - nemt og ligetil, og gratis for dig.

MUSIK OG UNDERHOLDNING

Skal der være musik til festen, anbefaler vi gerne et band, som skaber den rette stemning - alt efter behov og ønsker.

Rundvisning

Gi' dine gæster en ekstra oplevelse og byd dem på rundvisning sammen med Henrik Knudsen i vores Elvis Museum. Henrik vil guide jer gennem museet, give jer spændende fortællinger samt fortælle om udvalgte genstande. Henrik’s samling regnes for, at være en af de 10 største i verden og er forsikret for 10 millioner kroner. Kontakt os for yderligere information samt pris.

SOME PEOPLE TAP THEIR FEET, SOME PEOPLE SNAP THEIR FINGERS, AND SOME PEOPLE SWAY BACK AND FORTH. I JUST SORTA DO ‘EM ALL TOGETHER, I GUESS
ELVIS PRESLEY
1956

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte vores Event- og konferencechef Jakob Neve for fremvisning af lokaler og yderligere information.

Mail: jakob@memphismansion.com
Tlf.: 86 42 96 96