Memphis Mansion – A Dream Come True

Elvis Museum

Memphis Mansion er en hyldest til Kongen af Rock’n’Roll og er udvendigt set identisk med Graceland i Memphis. Indvendigt har vi vores amerikanske Diner Highway 51, Elvis Museum, souvenirshop og selskabslokaler. Tupelo huset: I 2013 byggede vi en kopi af Elvis’ fødehjem, et lille træhus på ca. 50 kvadratmeter. Intet andet sted i verden kan du på et og samme sted opleve, hvor Elvis blev født i 1935 og hvor han levede fra 1957 og frem til sin død i 1977, blot 42 år gammel. Kom og oplev en atmosfære af sydstatscharme og stil på Memphis Mansion. Museet er baseret på en stor privatejet samling af Elvis-effekter, som alle tilhører Elvis-entusiast og ejer af Memphis Mansion, Henrik Knudsen. Som det eneste sted udenfor USA har Randers sit helt eget stationære Elvis museum.

En af de 10 største i verden

Henrik's samling regnes for, at være en af de 10 største i verden og er forsikret for 10 millioner kroner. I 1993 åbnede vi vores første Elvis-udstilling i Provstegårds Centeret, Randers. Det blev så stor en succes, at vi blev tilbudt en fuldtidskontrakt i Søndervig. Siden har det været i Odense og så tilbage til Søndervig for så at åbne i Randers igen. Den 14. april 2011, åbnede, det den gang navngivet GRACELAND RANDERS og i december 2015 blev huset omdøbt til Memphis Mansion.

Slog alle rekorder

I 2016 slog Memphis Mansion alle rekorder, med mere end 148.000 besøgende.

Memphis Mansion er ikke en 1 til 1 kopi af Graceland i Memphis. Vores version er dobbelt så stor og tilpasset vores museum, Diner og shop. Hvert eneste rum er inspireret og dekoreret med "elementer" fra Graceland i Memphis. Vi har prøvet at skabe et miljø, univers og en stemning, som får dig til at føle, at du er i Memphis, TN.

I starten af 2016 blev der bygget til på syd-siden. En vinterhave som fordoblede vores Diner Highway 51, med 70 flere siddepladser. Den er også helt perfekt til fester og mødeaktiviteter.

Drømmen for os er på mange måder gået i opfyldelse. Men vi er først rigtig happy, når vores kunder er det. Vi bestræber os derfor hele tiden på at forbedre og udvikle vores univers. Så drømmen lever videre.....