Memphis Mansion – A Dream Come True

Elvis Museum

Memphis Mansion er en hyldest til Kongen af Rock’n’Roll og er udvendigt set identisk med Graceland i Memphis. Indvendigt har vi vores amerikanske Diner Highway 51, Elvis Museum, souvenirshop og selskabslokaler. Tupelo huset: I 2013 byggede vi en kopi af Elvis’ fødehjem, et lille træhus på ca. 50 kvadratmeter. Intet andet sted i verden kan du på et og samme sted opleve, hvor Elvis blev født i 1935 og hvor han levede fra 1957 og frem til sin død i 1977, blot 42 år gammel. Kom og oplev en atmosfære af sydstatscharme og stil på Memphis Mansion. Museet er baseret på en stor privatejet samling af Elvis-effekter, som alle tilhører Elvis-entusiast og ejer af Memphis Mansion, Henrik Knudsen. Som det eneste sted udenfor USA har Randers sit helt eget stationære Elvis museum.

En af de 10 største i verden

Henrik's samling regnes for, at være en af de 10 største i verden og er forsikret for 10 millioner kroner. I 1993 åbnede vi vores første Elvis-udstilling i Provstegårds Centeret, Randers. Det blev så stor en succes, at vi blev tilbudt en fuldtidskontrakt i Søndervig. Siden har det været i Odense og så tilbage til Søndervig for så at åbne i Randers igen. Den 14. april 2011, åbnede, det den gang navngivet GRACELAND RANDERS og i december 2015 blev huset omdøbt til Memphis Mansion.

Slog alle rekorder

I 2016 slog Memphis Mansion alle rekorder, med mere end 148.000 besøgende.

Memphis Mansion er ikke en 1 til 1 kopi af Graceland i Memphis. Vores version er dobbelt så stor og tilpasset vores museum, Diner og shop. Hvert eneste rum er inspireret og dekoreret med "elementer" fra Graceland i Memphis. Vi har prøvet at skabe et miljø, univers og en stemning, som får dig til at føle, at du er i Memphis, TN.

I starten af 2016 blev der bygget til på syd-siden. En vinterhave som fordoblede vores Diner Highway 51, med 70 flere siddepladser. Den er også helt perfekt til fester og mødeaktiviteter.

Drømmen for os er på mange måder gået i opfyldelse. Men vi er først rigtig happy, når vores kunder er det. Vi bestræber os derfor hele tiden på at forbedre og udvikle vores univers. Så drømmen lever videre.....

Elvis Museet har åbent alle dage kl. 10.00 til 21.00

Elvis Museet er meget handicapvenligt med rampe til kørestole ved indgangen samt elevator ned til museet. Vi har selvfølgelig også handicapvenlige toiletter.

Du finder entrépriser her.