Memphis Mansion

En hyldest til Kongen af Rock 'n' Roll

MEMPHIS MANSION

Memphis Mansion er en hyldest til Kongen af Rock’n’Roll og er udvendigt set identisk med Graceland i Memphis. Indvendigt har vi vores amerikanske Diner Highway 51, Elvis Museum, souvenirshop, selskabs- og mødelokaler.

I 2013 byggede vi en kopi af Elvis’ fødehjem i Tupelo, i daglig tale Tupelo huset, et lille træhus på ca. 50 kvadratmeter. Intet andet sted i verden kan du på et og samme sted opleve, hvor Elvis blev født i 1935 og hvor han levede fra 1957 og frem til sin død i 1977, blot 42 år gammel.

Hos vores amerikanske diner Highway 51  er menukortet inspireret af maden i sydstaterne. Du oplever den ægte dinerstemning med et twist af Elvis, så snart du træder ind af døren.  
Vores menuer er navngivet med Elvis i tankerne. Vi har selvfølgelig også Elvis' yndlings sandwich på menukortet samt hans yndlings sodavand.

Den første Highway 51 Diner så dagen lys i 2011 og tæller i dag både diner, selskabslokaler og mødeaktiviteter.

Kom og oplev en atmosfære af sydstatscharme og stil på Memphis Mansion. Museet er baseret på en stor privatejet samling af Elvis-effekter, som alle tilhører Elvis-entusiast og ejer af Memphis Mansion, Henrik Knudsen.

Som det eneste sted udenfor USA har Randers sit helt eget stationære Elvis museum.

ÅBNINGSTIDER

Elvis Museet har åbent alle dage kl. 10.00 til 21.00

Elvis Museet er meget handicapvenligt med rampe til kørestole ved indgangen samt elevator ned til museet. Vi har selvfølgelig også handicapvenlige toiletter.

Billet til museet kan købes her eller i Elvis shoppen, når du ankommer til Memphis Mansion.

Voksen 99 kr.
13-17 år 69 kr.
0-12 år GRATIS